Corklife | Amorim Cork Flooring

Corklife

Att Skapa. Att hålla. Att göra det själv.

Naturligt robust

Corklife är det världsledande varumärket in DIY branschen inom golv- och väggbekladnader som involverar kork teknologi. För att uthärda behoven från det vardagliga  livet behöver Corklife vara robust, hållbar och enkel att underhålla som erbjuder en enkel installation för en praktisk och enkel livsstil.
Flerskiktsstrukturen med inkorporerat kork absorberar stötar och gör det skönt att gå på medan golvet bidrar till hälsosam inomhusatmosfär.
Corklife kombinerar alla dessa egenskaper som inget annat golv. Från bostadshus till kommersiella applikationer. Från nedlimmningsgolvplattor  till vattentätt golv, erbjuder Corklife lösningar för dina behov med en hållbarhets- och komfortkänsla som endast kork kan erbjuda.

Enkel att installera

Enkel att installera

Enkel och snabb installation, direkt och utan underlag

Enkel att underhålla

Enkel att underhålla

Hållbart och enkelt att underhålla.

Naturlig termisk isolering

Naturlig termisk isolering

Varm och bekväm med korkkärna

Prestanda

Prestanda

Robust och resistent

Hållbar

Hållbar

Kork är hållbart, miljövänligt och 100 % naturligt.

Våra produkter

corklife

Enkla och presterande golv för de som tycker om okomplicerade saker. Det perfekta urvalet av korkutseenden för att åtnjuta ditt hem med familj och vänner.

decolife

Decolife sätter en ny standard för flytande golv. Med en korkkärna som ger en överlägsen komfort. Decolife erbjuder ett sortiment av trä utseenden för att skapa den perfekta atmosfären.

Att Skapa. Att hålla. Att göra det själv.

Amorim Cork Flooring använder små textfiler och cookies för att skapa en optimerad upplevelse vid surfande på vår hemsida. Genom att klicka ”skicka in” tillåter du användandet av cookies på vår hemsida för din dator och mobil.

Gå igenom vår Integritetspolicy här.