Amorim wise | Amorim Cork Flooring

Amorim wise

Omfamna naturen. Lev ekologiskt.

WWW.AMORIMWISE.SE

Förbättrar rummet, formar framtiden.

Hållbarhet är mycket mer än att bara skydda och bevara naturen. Det är, först och främst att hitta balansen mellan oss människor och vår naturliga omgivning. En av grundvärderingarna för Amorim WISE är respekten för naturen. 
Portföljen innehar ett enastående kolnegative balans som hjälper till att minska den globala uppvärmningen och gynna människors välmående som sträcker sig bortom dess enastående hållbarhetscertifieringar. Amorim WISE är även en exklusiv  produkt som kombinerar hög kvalitet med modern och unik design. Uppfinningsförmåga, inspiration, expertis och innovation är bara några av alla ord som beskriver Amorim WISE-produkterna. Amorim WISE finns i tre olika slående utseenden kork, trä och sten samt i två tekniska lösningar, Inspire 700 och Pure. Möjligheterna är oändliga, särskilt med Pure Signature-utbudet som erbjuder fler  än 17 000 kombinationer. Amorim WISE portfölj kombinerar korkens unika egenskaper och hållbarhet, med innovativ design och toppmodern teknik. 
 

Klimatpositivt

Klimatpositivt

Amorim WISE-golv har nått ett anmärkningsvärt negativt koldioxidavtryck och vi får som reultat ett klimatpositivt golv

PVC Fri

PVC Fri

Det säkraste alternativet för ditt utrymme tack vare dess flerskiktsstruktur med kork, utan PVC

Inomhusluftkvalitet

Inomhusluftkvalitet

Håller de striktaste standarder för inomhusluftkvalitet efter att ha testats för över 2 000 möjliga kemikalier.

Exklusiv design

Exklusiv design

Enastående golvutseenden med naturens egna styrka för att komplettera vilken stil som helst på ett hållbart sätt.

När negativt är extremt positivt

WWW.AMORIMWISE.SE

Amorim Cork Flooring använder små textfiler och cookies för att skapa en optimerad upplevelse vid surfande på vår hemsida. Genom att klicka ”skicka in” tillåter du användandet av cookies på vår hemsida för din dator och mobil.

Gå igenom vår Integritetspolicy här.